0
0
0

Грунт для реставрації, 100 мл, ТАИР

Відгуки:
(0)
  • Виробник: Таир
  • Модель: 1301403
  • Наявність: Більше 10 шт.
81.00грн.
Знайшли дешевше?
Ціна в бонусних бали: 54
Share:
Share on Facebook Share in Viber Share in Telegram Share on Pinterest Share on Twitter
  • Огляд товару
  • Відгуків (0)

Грунт для реставрації, Таир 

Реставраційний грунт «Левкас» призначений для усунення пористості, нерівностей та дрібних дефектів поверхні виробів з поглинаючих матеріалів: дерева, картону, МДФ, ДВП, ДСП, гіпсокартону, штукатурки і т. п.
Використовується для усунення дрібних дефектів, нерівностей і відколів з поглинаючих поверхонь матеріалів і як шпаклівка.
Основна відмінність реставраційного грунту «Левкас» від звичайного акрилового грунту для дерева в тому, що він не віддає свою вологу, із-за чого поверхня картону/фанери/деревини не деформується. Однак матеріал стає крихким, тому краще його не використовувати для роботи з полотном. При згортанні полотна, на відміну від звичайного гнучкого акрилового грунту, «Левкас» потріскається. Зате він чудовий, якщо потрібно вирівняти поверхню, довести її до дзеркальної рівності, що особливо важливо при техніках золочення сусальним золотом або поталлю.
«Левкас» використовують не тільки для акрилових, але і для масляних, темперних, гуашевих та інших фарб.
Може бути відколерований будь-якою колеровочною пастою.

Відмінно шліфується абразивним папером. Добре приймає будь-які фарби, лаки, грунтовки.

Спосіб застосування: для нанесення грунту рекомендується використовувати великі плоскі синтетичні пензлі. Перед нанесенням грунту, поверхню необхідно очистити від пилу, бруду та жиру. При необхідності грунт можна розбавити водою до потрібної в'язкості. Для нанесення грунту можна використовувати шпатель (мастихін).
Другий і наступні шари грунту наноситься після повного висихання попереднього. Орієнтовний розхід грунту становить 200-300 г/м2.
Робочі інструменти, тару, плями потрібно відмити водою відразу після закінчення робіт.
Мінімальна температура навколишнього повітря при виконанні робіт 5 °С.
Доступний в обсязі: 100 мл

Відгуків (0)

Немає відгуків про цей товар.